MudHogs lørdagstræning

"Hvad skal man ellers lave sådan en lørdag formiddag?"

Ja, det var vi mange der var helt enige i..............

MudHogs er en lille gruppe med mere jord, mudder, sand og knoppede dæk i blodet, end mange andre. De er - for at sige det mildt og pænt - ret vilde med at køre små motorcykler med høje knopper på fælgene. Èn af de fem er bondemand. Farmer, kaldes han meget sigende, og han har nogle tdr. land under plov, men der er oss en smule krat og skov, som ikke er dyrket. Mellem disse med træer og buskie beplantede parceller, fører en rimelig god markvej. Der hvor markvejen bliver kedelig, har MudHogs'erne lavet nogle spor, således man kan få lidt sjovt underlag til de dertil egnede mønstrede dæk.


En gang imellem er der "åbent spor", og uden jeg skal gøre mig klog på hvor alle de folk kommer fra, myldrer det formelig frem, når det rygtes "sporet er åbent". Således også denne lørdag i november, hvor solen lige fra morgenen hjalp på humøret ved at vise hele sit runde smilende ansigt. Til stor glæde og mange positive bemærkninger fra de fremmødte.


Jeg deltog også i dagens lørdagstræning. Uagtet jeg sov lige længe nok til at jeg kunne holde aftalen om at møde op hos et par venner, for at vi så kunne følges, så nåede jeg dog frem tidsnok til at få den korte briefing med. Ikke at der var meget nyt i de vise ord Jens - med høj og klar stemme - lod strømme ud af skæget. Fint, så kunne jeg jo i stedet begynde at lave nogle billeder, som jeg havde sat mig i hovet jeg ville "have med hjem i dag"!


Erik var hurtig ude med vandflaske og gasblus. Han var kaffetørstig. Endda mere kaffestørstig end køretørstig. Så han skruede op for gassen, og bød kaffe rundt til os der gerne ville have. Tak for kaffe Erik *s*

På et tidspunkt, i en pause, hørte jeg én berette, at han havde talt 15 motorcykler. Det var et pænt fremmøde, syntes ham bemærkningen var rettet mod.

Og ja, det synes jeg også.


15 motorcykler, af mange forskellige mærker. Og ikke et ondt ord om Honda, Kawasaki og KTM, men det var altså de fabrikater, der havde størst problemer mede at starte i dag! Se bare her, hvordan en Honda slæber en Honda *ggg*


Men alle kom igang og alle kom igennem.......... vist nok minus én, som ikke lige var klar til det mudrede spor! Og så siger jeg ikke mere om det.............

Ja, hvad skulle man dog ellers lave sådan en lørdag i november, hvor  solen, vinden og vennerne ventede på "legepladsen"?


Tak for en kanon go dag sammen med jer herlige KnoldHopperElskere. Det var som det var og det blev som det blev, og det var slet ikke så tosset endda.


Til toppen / menu