En dag i lyngen og fællestur som dessert 

Midt i arbejdet med at gøre næste bolig klar til indflytning, kom en skøn weekend hvor jeg drønede rundt i lyng og sandbanker, overnattede i shelter og førte an på fællestur ned gennem Midtjylland.


Mennesker behøver forandringer i hverdagen. De fleste gør, tror jeg. Jeg gør. Det ved jeg bestemt.

   Adspredelsen i min hverdag lige nu var en weekendtur til Mønsted / Finderup, hvor jeg legede i den kæmpe store 'sandkasse' som til daglig anvendes af militæret, som ligger lidt vest for Viborg. Med sveden perlende fra panden, duggede briller og kæmpe smil om munden, for jeg rundt på min lille Yamaha sammen med en flok andre knold-dæk-elskere.

   Alle havde en fantastisk god weekend. Nogen blev våde. Andre blev trætte. Nogen fik mekaniske problemer. Andre kunne ikke sove (p.g.a. andre lavede lyde *s*)Nogen fik meget beskidt motorcykel. Andre måtte køre hjem før tid, men sådan er der jo så meget.

   Jeg har samlet en mosaik af billeder og indtryk fra dagen. Nogen af billederne er lavet af fru Nielsen, som gjorde en fin og værdsat indsats ved kødgryderne. Tak for mad og tak for endnu en herlig weekend, hvor jeg mødte nye venner jeg indtil da ikke vidste jeg havde *s*