Skærtorsdags leg med drengene


Foregik med at se videoer om andre der kørte rundt ude i samfundet, især ude hvor det er meget svært, for ikke at sige, umuligt at lægge et lag afsalt på overfalden..................

NOT - helt så kedeligt som billedet antyder, var det ikke. Men vi skulle nødvendigvis slå mave efter et stort og overdådigt morgenbord, med alt godt fra det velkendte danske morgencomplet.

Der var for lidt bacon....... men det er der jo altid når drengene er samlede.........


Vi var en flok der mødtes i Frodesgade for at spise morgenmad sammen. Omkring selv morgenmadden var der kun et at fortælle. Farmer var ikke den der ankom sidst. Så traditionen blev brudt ....... lidt.


Efter det velkomponerede "dagens vigtigste måltid" var overstået, var det tid til et - for de fleste - gensyn med Jens E's møde med en kæde, som pludselig dukkede op på den skovvej han kørte på. Efter diverse kommentarer og lidt flere videoklip, pakkede vi os selv ind i diverse beskyttelsesklæder, fandt ned til motorcyklerne i baggården og kørte ud i de morgenstille esbjergensiske gader. Målet var en lille privat motocross bane lidt udenfor Esbjerg.


Jens E havde introduceret dagen således: Vi mødes hos mig til morgenmaden. Derefter kører vi en tur til en lille crossbane og hygger os lidt. Når vi har hygget og hygget på banen, kører vi videre og hygger et andet sted. Det andet sted blev så "et sted i Sverige", hvor vi også fandt megen god hygge, så vi hyggede videre, inden vi til slut fandt tilbage til Esbjerg, hvor vi i samlet trop fandt vej gennem menneske- og motorcykelvrimlen i midtbyen.


Skærtorsdag var, som altid, mødested for en hjulens masse motorcyklister, som efter en lang vinter endelig har fundet motorcyklerne frem og indvier sæsonen med at mødes med nye og gamle venner i Vestjyllands hovedstad.


En hyggelig tradition jeg har deltaget i mange gange.I år havde jeg - i ligehed med tidligere år - igen taget mit kamera med, og jeg fandt nogle motiver jeg gerne  vil vise dig, min kære læser. De følger nedenfor............

Hyggetiden på crossbanen var slut. Tiden var inden til at komme videre i dagens program. Jens E havde en plan om vi skulle nå til "et sted i Sverige" hvor der var mulighed for mere hygge. Og jeg skal da lige love for vi fik hygget...............


Men inden formåede Farmer igen ( igen ) at bringe sig selv up front og gøre opmærksom på sig og sin motorcykel. Farmer havde ramt "et eller andet hårdt", fælgen på forhjulet havde fået endnu et par ar (idet fælgen var ramt i begge sider) og hjulet havde tabt luften i slangen der var inden i dækket, der sad på den forreste fælg, der havde været i slagsmål med noget hårdt!

   Nyt dæk måtte placeres inden i dækket førend vi kunne fortsætte.

Efter en længere runde på Kongensgade, gågaden i Esbjerg (som altid er hjemsøgt af kolde vinde fra vest!) var det tid for afgang. Som altid var det en langsommelig affære at vente på det blev ens tur. Men i stedet for at stresse, ventede vi til det blev "vores gades" tur til at køre. De som holdt foran os, og som havde ventet med brølende motorer i lang tid, lod os venligt komme ud i rækken. Fornemt, tak for den gestus ;-)


Og så gik det ellers gennem gaderne i et tempo som folk på gåben kunne have fulgt! Nå, men det gør jo så også at ingen....... næsten ingen......... får lejlighed til at lave noget dumt........ eller noget! Dog, en enkelt så jeg som fik en snak med en motorcykelbetjent med i pakken af oplevelser fra Skærtorsdagen i Esbjerg!


Ude hos Road Riders, klubben som gennem rigtig mange år har gennemført denne Skærtorsdags træf tradition, fik vi brændt det sidste krudt af. Dagen var ved at være brugt. Tiden var inde til at sige "Pænt farvel og tak for nu" til Jens, Per, Johni, Bjørn, Lenni, Peder Farmer og Maren. I er nogle herlige Ekvipager at tilbringe en dag sammen med *s*

Tak for øl og herligt selskab.


Jeg stiller tilbage til studiet og henviser til at flere reportager og billedegallerier vil følge. Stay tuned.


TIL toppen / menu